Voorgerecht
Paddenstoelensoep
Bereid
door de leerlingen van het Wellant College
Ingrediënten: bosui, champignons, kastanjechampignons, shitakes
Pompoensoep
Bereid door Rechtstreex
Ingrediënten:
pompoenen, wortels, prei
Hoofdgerecht
zoete aardappel/pastinaakschotel met kappertjesvinaigrette
Bereid door Rechtstreex
Ingrediënten: zoete aardappels, pastinaak, rode ui, witte en gele biet, wortelen, ui, tomaatjes, rettich, paprika’s, peterselie en knoflook
Witlofsalade met Wellant-appels en rozijnen
Bereid door de leerlingen van het Wellant-college
Dessert
Yoghurt met crumble van Wellant-appels en granola van gered voedsel (Instock)
Brood
Volkoren vloerbrood van ’t Lichtpunt te Gouda met boter, humus en
rettich-pesto
Begeleidende drankjes:
Bammetjesbier van gered voedsel (Instock)
Fairtrade biologische witte of rode wijn
Biologisch appelsap van de Boomgaard uit Oudewater,
Tropische fairtrade sapjes of Gouds kraanwater
Samen Duurzaam Gouda is een initiatief van Stichting Fairtrade Gouda, de Raad van Kerken Gouda, IVN IJssel en Gouda, NIVON Natuurvrienden Gouda e.o., Grootouders voor het Klimaat in samenwerking met vele anderen.