Het menu

 

Voorgerecht

Paddenstoelensoep
Bereid door de leerlingen van het Wellant College
Ingrediënten: bosui, champignons, kastanjechampignons, shitakes 

 

Pompoensoep
Bereid door Rechtstreex
Ingrediënten: pompoenen, wortels, prei

 

Hoofdgerecht

zoete aardappel/pastinaakschotel met kappertjesvinaigrette

Bereid door Rechtstreex
Ingrediënten: zoete aardappels, pastinaak, rode ui, witte en gele biet, wortelen, ui, tomaatjes, rettich, paprika’s, peterselie en knoflook

 

Witlofsalade met Wellant-appels en rozijnen
Bereid door de leerlingen van het Wellant-college

 

Dessert

Yoghurt met crumble van Wellant-appels en granola van gered voedsel (Instock)

Brood
Volkoren vloerbrood van ’t Lichtpunt te Gouda met boter, humus en rettich-pesto

 

Begeleidende drankjes:
Bammetjesbier van gered voedsel (Instock)
Fairtrade biologische witte of rode wijn
Biologisch appelsap van de Boomgaard uit Oudewater,

Tropische fairtrade sapjes of Gouds kraanwater